Monday, 27 August 2012

Two Heart One Soul


dia dekat facebook still picture masa 1 syawal baru-baru ni oke memang la seronok bila dia sendiri yang take for default picture dia tu kan girl mana tak seronok betoi tak ? ==' terima kasih banyak-banyak . Tengok atas tu mira update dekat twitter ceeee . Ijam cakap dia sayang tu dia letak default picture masyallah terharu bila dia message macam tu :D tapi kita pulak letak cover photo picture sweet tu dekat facebook cover photo 'public' oke tak bole edit-edit for only me or apa-apa . kalau Ijam baca ni malu la mira hahar apa-apa pun terima kasih mokk for