Thursday, 12 July 2012

Gonna Miss You Heart 



kenapa susah sangat nak faham dia kan ? entah la jadi macam was-was jhyee nak lepas p melaka tu hmm :'\ Ya mamang untk lawatan sekolah tapi perasaan ni lebih pd negative .Semalan sempat p sunshine teman Heart time balik dia saja balik kot jalan jauh maybe nak spend time lama cikit kut maybe la kan .. okey rasa lega bila dapat jumpa buat last day next week baru bole jumpa balik . bila dapat hug rasa susah nak lepas sebb Melaka bukan dekat jaaaaaauh sana , Heart pesan jangan la nagis and jgn bnyk pkr negative p untk lawatan tapi hati aku keras sampai hari ni, Hrap slmat sampai dan balik ok Boo waiting for you  Misssssciuuuu bby boo