Saturday, 14 July 2012

Only One More Day ...


Hai :> semalan Heart call then sempat sembang satt jhyae pun dia dah letih so tapalla okey cover suara tgh menagis  okey aku rindu :\ dalam pukul 2.30 pagi baru boleh bumbum balik . And tadi time ada dekat sekolah Heart call waaaah suka nyaa 

In coming call : baby nak apa-apa tak ?
Answer : hehe nak hadiah besaq & bwk blik Melaka okey.

Awww .. sekrg tengah message Heart , Heart cakap dia bila something ambooi excited pun ada tapi relks jelaaa kan 24 hour lagi baru dia balik okee chill Miera Azmi . Dia cakap 'boo rindu baby' :\ okey next weeks kita jumpa iloveyou until my breath Dear :)