Saturday, 28 July 2012

Kembali Pulang ..


puasa tahun ni la paling banyak dugaan dari firts puasa sampai sekkarang penuh dengan dugaan subhanallah aku terima semua dugaan engkau ya allah :\ hari ni pulak tergerak nak stalker facebook someone then bila tengok ya memang betul gadis  tu still mengaharp kn si dia ni rasa luluh hati dengan tiba-tiba . aku tak salahkan si dia sebab si dia tak tahu apa-apa pun pasal gadis tu semenjak si dia tinggal gadis tu . itu la perasaan perempuan sangat susah lupakan ex dia kan gadis tu sangat kuat dan setia dekat si dia ni sampai sekrang gadis tu mengharap .
tadi petang jumpa si dia . si dia cakap kenapa tiba-tiba macam ni then time jumpa si dia tadi tengah tahan air mata sebrnya huh tapi im strong paksa jugak diri jumpa dia .after si dia bagi sim , si dia tanya kenpa dengan miera miera cakap tadk papa miera okey . and dia pun dh nk balik si dia cakap mesti ada apa-apa tengok mata mcm menagis . huh miera tk pandai tipu rupnya sebb mata lain tdi . terima kasih cinta kerana jujur dan setia . miera doakan gadis tu dapat melupakn si dia jgn ganggu perasaan miera :\