Friday, 10 August 2012

He Always Be My  Beloved Prince



Dah lama tak post dekat bloggei rasa malam nak tulis sebab banyak sangat story hari-hari :') sekarang kita ada dekat 10 malam terakhir ramadhan means malam lalatul qadar . makin hari makin sebuk dengan sekolah semua benda nak kena baca hafal sampai stress kadang tu . bila stress tapa ada pengubat stress iaitu 'si dia' selalu ada dgn mira . hari ni dia sanggup kena panas terik dengan puasanya ya allah dtg ambik mira nk tlong mira p bank tadi , Lassssst sampai-sampai bank dah tutup ok hampa gila time tu :\ something excited hari ni keluar sebab tadi dia puji mira hehe malu okey mcg tdi pn dia puji lagi . 
Heart : Gemok lawa hari ni
Mira : Apa dia ? 
Message after balik rumah tadi
Heart : Bb lawa bila pakai tudung tu baju itam seluar coklat namapak tinggi
Mira : Yka nak pakai selalu la mcm tu (Inside heart bagusnya nmpk tinggi )
Heart : Serius nampak lawa boo tengok dekat cermin
Mira : Malu la macam ni boo ==' 
omgggg ! si dia puji sebab nampak tinggi hari ni . malu ada suka ada nak lompat tinggi-tinggi pun ada sekarang . serius si dia dah banyak korban kan macam-macam untk mira takan sia-sia pengorbanan dia tu . iloveyou Ahmad Rizam