Tuesday, 21 August 2012

Hari Lebaran 2012 


Ok remind sebelum cerita pasal raya , dalm dua minggu sebelum nak raya asyik mengamok bebai macam ijam kata tu hahar entah kenapa . miera tk faham org semua busy nak beli baju raya semua last last ijam jadi mangsa asyik kena marah kena pujuk tiap-tiap malam hee cowey Mokk mintak maaf bebnayk :D
pagi-pagi p sembahyang raya then melawat kubur abah pastu beraya umha adik-beradik . duit raya ? masuk banyak kali ni entah kenapa rezeki namanya tuh kan . Balik rumah penat yg lain p beraya aku kena layan org mai umah kemas segala bagai :\ tapi tapa raya mai la ramai-ramai pun kn , then petang dia mai dengan membe-2 dia semua really best nak tergelak dengan depa .
tahun ni raya dia yg pilih tema tahun ni so fav aku gila suka rasa meriah sangat tahun ni baju kita hot drpd dua tahun lepas hihi . tengok picture dekat atas tu sweet kan ? bukan senang nak sweet banyak rintangan 2 tahun lebih dengan dia . sama-sama jaga at last dah tiga tahun dapat beraya dengan dia serius happy sangat sangat .