Wednesday, 22 August 2012

Bb cuma tak suka ...


hurm bila time mood elok ada saja orang nak bagi aku sakit hati . boleh tak jangan kacau hati perasaan aku ? kerap sangat bila aku tengah mood elok manusia-manusia kacau hati ni bagi dia panas aku penat la nak sakit hati cukup la :\ memang aku pelik pada orang lain terlalu over sangat sebab sepupu dia tu pun jadi masalah tapi aku tak suka orang duk mai kata macam tu kat aku walaupun 'sepupu' aku tak boleh dengar dan tak boleh terima em . detu pun saja nak mai comment picture tu kan ? saja kan nak bg hati aku sakit nak bg aku bergaduh kan ? hurm
aku dah delete picture tu . mula-mula aku dah tag picture tu dekat ijam bila dia tu comment macam tu teroih remove tag delete picture hurm :\ Yala aku tau aku terlalu kuat cemburu kuat pkq buruk kuat bebai kuat semuanya tapi aku macam tu aku beringat sebelum jadi apa-apa . last aku kena balik ? em cantik la tapala aku tamau bersuara apa pun aku tak tak salah cuma aku nak tunjuk aku memang jenis tak boleh orang lain kenan mengena dengan 'hang' faham kan ? k laaaa sumpah tadak mood .
baru aku nak keluaq esok kalau jadi macam ni aku memang tak boleh muka aku takan elok punya selagi aku tak puas hati lagi  . tapi aku heran sangat bila aku happy ada saja manusia kacau aku kenapa ? tolongg la jangan ganggu hati perasaan aku yang sensitive  ni :'(