Thursday, 23 August 2012

Sleep uncomfortable wakeup with smile


semalam tak okey sebab ada masalah kecik di besar-besarkan oleh mira . sebelum tido semalam pukul 6.25 macam tu pesan dekat dia esok mira gerak nak kuwa . so tadi 2.30 mira gerak dia sebab semalam kami bumbum lambat sebab mira heee :'> then call dia angkat suruh siap sekrang dia nak p ambik dah . oke siap lambat-lambat kononya dia tak sampai lagi . duk tak lama dia call suruh kuwa cepat dengan tak pakai tudung lagu adoi terus pakai tudung kuwa haha lambaait dah  =.="
oke tatau pulak dia nak bawak p round island sebab semalam cakap nak p tempat lain . dengan happy bila dapat round island dengan dia hari ni . dia cakap dah lama dia tak round island oke aku senyum jhe ngeee . em yaeh of course happy sebab dapat met dia kan . sayang dia sangat-sangat banyak dah bt salah dekat dia banyak buat seksa . mira memang kejam dengan dia tapi tuhan turunkan lelaki yang sabar dengan mira kadang tu rasa berdosa buat dia menagis sebab attitude mira :\
diary sampai sini untuk hari ni hahar . thanks a lot's to Love ahmad rizam sebab salah mira awak tetap bawak mira sini sana kalau orang tau bertapa kejam mira dekat ijam mesti depa tak percaya yang awak terlalu sabar dengan attitude buruk mira ni . sekali lagi maafkan mira yg banyk buat salah laku dekat awak yang comel to ok ? me  love you boo