Friday, 7 September 2012


Aku tak boleh pandang facebook lagi aku tak mood lagi nak taip password tu sakit sangat hati tuhan saja tau cakap aku macam satu benda yg tak guna . Sekarang aku salah jadi macam ni tak ? bila aku pk balik tak salah aku pun aku manusia yg ada perasaan cemburu bagi seorang perempuan sekarang . Ap yang aku tengok tadi tu kalau pk secara betoi bole inbox kan ? entah la aku ka yg bodo or orang lain tak boleh pk perasaan aku sekrg . Ya aku boleh terima sebab dia bakal kakak dia kan ? tapi pk sama perasaan aku yg dah bnyk remuk skrg . walaupun belenang ayaq mata sekarang tapa tunggu 15 ni pulak  . Love ? bye  terima kasih .