Friday, 7 September 2012



Stalker facebook dia tu okey tiba-II rasa nak tengok hidup dia tu macam mana sekarang la post "rindu" ka post "lagu" pulak ka nak bg hati ni terbakoo . bila remind balaik rasa nak bunuh ja dia tu kalau boleh dulu masa 26 august 2011 nasib la ada tahap kesabaran ni kan . walaupun si dia ni buat kesalahan besar dalam hidup dia dekat aku . disebabkan sayang tu bukan senang nak lepas bukan senang nak benci macam orang lain . bila timbul hang bagi lagi rosak lagi kut atas keadaan tu tokok tambah cerita masa bertambah benci dekat dia tu sampai sekarang ==' hg bagi hancoq semua yang ada dalam hidup ni , hg cakap aku macam-II . 

Aku ingat lagi last hg nak berbaik dengan aku hang tengok aku post picture dengn si dia ni dekat hospital tu hang terus delete aku balik . aku dapat number hang sebab aku game hg guna facebook orang lain sampai satu saat aku tau hang memang minat lelaki yang handsome :) Leps tu hang add aku balik nak berbaik oke aku accept hang , hg mintak maaf , hang buat baik dengan aku strt situ aku takut aku delte hang .

Bila tadi aku stalker facebook dia tu tadi tengok ni 'tolong ar weyh,klaw psai laki pown smpai nk kna antaq2 mcg kat aku tkyh laaa..tk kbuloq aih aku kat dya !!!awad?teqasa pa?? mmg aku kata kat hg pown!!! ' hg buat taik dekat sapa pulak ni mcm aku kena dulu la hee haha dulu pun hang dok post benda ni dekat aku kan kan ? heee hidup manusia macam hang suka kacau boyfreind orang akan benci hg macam mana aku benci hg sekarng oke ? sumpah bila orang tengok muka hang baik suci aku pun nampak bnda yang sama tap hakikat nya subhanallah . Beringta la orang yg suka ganggu hidup orang lain takan tenang . Berubah la wahai manusia :)