Saturday, 1 September 2012


Family . memang suka tengok abg bahgia dengan org dia suka tapi org tk suka tengok along lebih-lebih kan dia tu . Apa ? next year bulan tiga bertunang bulan enam kawin ? hmm along memg serius kan sekrng tapala orang tak boleh ckp apa . org hrp along tk berubh lps ni orng na along lyn org mcm sblm ni :\  orang jeles sumpah jeles orang nak along layan orang macam dulu apa along buat memang tak salah along nak ada hidup sendiri semua okey tapa tapi orang tak boleh terima orang mintak maaf kalau along terasa sekrang bila orang tk ckp dengan along :(

Dear Boo . Thnks sebab antar buku tu tadi hee bersatu teguh bercerai roboh kan kan ? and bagi name tu dekat bb . tolong menolong tak sia-sia ada boy sama umur kan boo boleh share semua benda . three weeks kita nak exam mintak-minntak tadak benda yang ganggu kita oke mokk . Good Luck for trial sayang . me always love you :*

Kawan . hari ni  birthday nadia one september happy birthday my gedik heee may god bless you :D last day tuition best duk dengan depa semua rasa seronok bila macam tu selalu harap freindship ni takan hilang lepas ni walaupun kadang tu tak suka ka apa ka tetap berkawan hahar . aku tau tadk aku mesti happy tak bole gelak kan kan ? ceee aku tau :p three week kita nak berjuang dalam dewan semoga tuhan tolong kita selepas kia berusaha selama ni . macam mama farizan kata 'tuhan sentiasa nampak apa kita buat' insyallah kita berjaya . Good luck to my geng :)