Saturday, 22 September 2012

Largest Happiness


hari ni 22 sep dapat anugerah cemerlang sapa tak seronok kan dapat anugerah ? tambah-tambah mak ♥ senyum saja walaupun kita ni just dapat untuk akedemik subjek :) Lepas balik anugerah cemerlang p kenduri arwah mat iwan , malu gila pakai baju sekolah tapi buat kering ja p makan salam mak arwah hehe . bila habis makan nampak pulak pempuan-pempuan tu dok mengedik dengan detu astafirullah rasa huh saboo jelah -,- nak balik rupanya tak bapa segan sebab ramai jugak orang dtg kenduri tu pkai baju sekola hee .

happy nya bila dia antak message semalam and tadi hihi , dia pun rindu kita la malu la macam ni . okey semalam lagi terseksa ni malam terakhir nampak nya huwaaa . Tapa esok after tution dia nak ambik okey fine serius happy tahap teruk sebab dia nak jumpa kita