Friday, 21 September 2012

Im not strong


ni kali kedua termenagis sorry boo :'( orang tak boleh la tak message tak dengar suara boo orang tak boleh tahan dah macam ni . Yala tu kem untuk spm tapi rasa macm tak boleh nak faham-faham lagi kenapa keras sangat hati ni pun orang tatau :'( boo dah pulun bagi bg tau semua kat bb seminggu sebelum kem dah bgi tau tapi orang tetap mcm ni hmm . hari ni p mana pun tak  , online , tidok , makan , erm I feel so missing yu baby boo . esok macam mana bb seksa lagi sampai hari ahad :\ . k tadak mood gila orang nak tidok dah srg baru pukol 10 tapalaa :\ Nights