Monday, 10 September 2012

Monday


tadi exam addmath totally duk nampak kecundang la punya susah dan tak suka dekat mengira yg macam tuh penat empat jam  setengah buat paper one & two boring kawan aku cakap class maju siap mintak extra five minutes padahal jaya semua dah siap bukan main lagi hahar daysat tak dasyat -.-'
semalam kan dia kan dia kan time kita bumbum dia play song hanya ingin kau tahu tapi time tu kita tak bumbum betul-betul pun pandai ambik hati kan demok ni :D kalau dengar lirik dia memang la sangat feel . duk tak lama dia bumbum or tak kita cakap 'iloveyou' rasanya da bumbum or merajuk kutt semalam sorry sayang dia :> maafkan orang sampai sekarang banyak buat dosa dekat dia orang sayang dia . Eyh facebook tu dia tak mintak pun kan ? good boy .
petang tadi p klinik cheak okey doktor cakap kulit sensitive sebab sekarang panas and dia suruh sabar tak lama dia akan hilang sendiri hmm okey la tadi makin hari makan merebak right sapa tak takut hopes tada apa-apa :>
lupa pulak picture tu nampak style pulak kan ? Alololo patut la orang lain suka dia kan . tapa asalkan dia sayang kita sekarang kita seorang saja tawu dia sayang macam mana hee , Terima kasih awak yang comell tuh :'*