Thursday, 20 September 2012

A great bed from the best moments 


Terima kasih cinta sebab bawak kita p makan tadi tu . tapi sayang esok strat esok cinta tadak kena stay dekat sekolah punya lama yukssss :\ okey tapalah masa depa cinta jugak kan kan mulut relakan tapi hati ? tatau la apa pun thanks sebab buat kita senyum seronok semalam . Leps ni plan makan lak cinta ? hihi . ingat terlepas time cinta p sekolah tapi nampak nya tak -,- kena warning baaaaaik punya rasa takut terus . okey take care ahmad rizam I know you can standing by your promise I trust you , Lurff you gendudd .